Harena

Shop

Πολιτική Ακύρωσης/Επιστροφών/Πληρωμών

Μόλις το προϊόν της επιλογής σας αφαιρεθεί από τις αποθήκες μας για αποστολή προς εσάς, θα σας αποσταλεί σχετικό email για την ενημέρωση σας.

Ελλάδα

Για παραδόσεις προϊόντων εντός Ελλάδας οι χρεώσεις είναι:

• Για αγορές άνω των 100,00€ τα έξοδα μεταφοράς είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

• Για αγορές κάτω των 100,00€ οι χρεώσεις για τα μεταφορικά έξοδα είναι:

1. Με αντικαταβολή: 5,70 €

      2. Με κατάθεση: 3,50 € (χώρες εντός Ευρωζώνης)

Κύπρος

Οι παραδόσεις των προϊόντων μας στην Κύπρο γίνονται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, μέσω της EMS, εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία, με επιβάρυνση 15,50 € ανά αποστολή. Για αγορές άνω των 300,00 € τα έξοδα μεταφοράς είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Εξωτερικό

Για παραδόσεις προϊόντων σε επιλεγμένες χώρες εκτός Ελλάδας οι χρεώσεις είναι:

• Για αγορές άνω των 350,00€ τα έξοδα μεταφοράς είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

• Για αγορές κάτω των 350,00€ οι χρεώσεις για τα μεταφορικά έξοδα είναι:

      1. Για απλή αποστολή (6-7 ημέρες): 16,00 €

      2. Για ταχεία αποστολή (2-3 ημέρες): 23,00 € (χώρες εντός Ευρωζώνης)

Διευκρινίζουμε ότι:

Για κάθε παραγγελία που ξεπερνά τα 500,00€ σε συνολικό ποσό είναι υποχρεωτική από το νόμο, η πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα. Επιτρέπονται μέχρι τέσσερις (04) συναλλαγές το μήνα με την ίδια κάρτα. Max. € 350 ανά συναλλαγή.

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%). Το www.harena.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές, χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

 Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν έξτρα χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη.  

Δικαιώματα καταναλωτή

Επιστροφή προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

Τα προϊόντα που εξαιρούνται από την διαδικασία αλλαγής / επιστροφής χρημάτων είναι τα μαγιό για λόγους υγιεινής καθώς και τα προϊόντα που βρίσκονται σε έκπτωση. Αλλαγή μπορεί να γίνει μόνο με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στην εταιρεία μας περνούν από ποιοτικό έλεγχο προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία αλλαγής / επιστροφής χρημάτων.

Τα προϊόντα θα πρέπει να συσκευάζονται με το έντυπο υπαναχώρησης / επιστροφής συμπληρωμένο και να επιστρέφονται στην αρχική συσκευασία τους με τα καρτελάκια τους και όλα τα απαραίτητα παραστατικά που τα συνοδεύουν προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αλλαγή / επιστροφή χρημάτων. 

Κάθε επιστροφή γίνεται αποκλειστικά μέσω της εταιρίας ΕΛΤΑ COURIER. Σε περίπτωση που πραγματοποιήσετε επιστροφή με οποιαδήποτε άλλη εταιρία επιβαρύνεστε εσείς τα έξοδα αποστολής.  

Στην περίπτωση αλλαγής στέλνετε το δέμα με ΕΛΤΑ COURIER και χρέωση παραλήπτη. Τα έξοδα αποστολής για να παραλάβετε το νέο δέμα είναι 7€ τα οποία εξοφλούνται μαζί με την διαφορά στην τιμή των προϊόντων, εάν αυτή υπάρχει, κατά την παραλαβή του νέου δέματος με την υπηρεσία της αντικαταβολής. Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων το ποσό των 7€ αφαιρείται από το ποσό που θα σας επιστραφεί. Σε περίπτωση λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρία μας.

*Η επιστροφή των χρημάτων ολοκληρώνεται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν. 

Εγγραφή μελών

Η εγγραφή σας στις υπηρεσίες του siteμας δεν είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Εφόσον όμως επιθυμείτε να εγγραφείτε στις υπηρεσίες του site μας συμφωνείτε: α) να μας παρέχετε αληθείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που σας ζητούνται στις σχετικές αιτήσεις για πρόσβαση στις υπηρεσίες μας και β) να διατηρείτε και να ενημερώνετε επιμελώς τα στοιχεία εγγραφής σας, ώστε να διατηρούνται αληθή, ακριβή, έγκυρα και πλήρη.

Λογαριασμοί με ελλιπή ή ψεύτικα στοιχεία θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Κάθε μέλος αναλαμβάνει να κάνει αυστηρά προσωπική χρήση των στοιχείων του λογαριασμού του και να ενημερώνει άμεσα το site για τυχόν χρήση του λογαριασμού του από τρίτους.

Newsletters-Ενημερωτικά δελτία

Έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία για να ενημερώνεστε για προσφορές, δράσεις και νέα μας. Η χρήση των προσωπικών στοιχείων σας γίνεται αποκλειστικά για την αποστολή newsletters με αυτό το περιεχόμενο, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των διαχειριστών του site και προστατεύονται από την κείμενη νομοθεσία. Το www.harena.gr έχει το δικαίωμα διαχείρισης της λίστας εγγραφών και μπορεί να προβεί στην αφαίρεση χρηστών ή τη μη προσθήκη τους στη λίστα.

Περιορισμός ευθύνης δικτύου

Η εταιρία harena  δεν έχει ευθύνη για άμεση ή έμμεση απώλεια ή ζημία που οφείλεται σε περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.harena.gr, ούτε φέρει ευθύνη για αποζημίωση ή αποκατάσταση οποιασδήποτε απώλειας ή ζημίας εξ αιτίας της χρήσης του περιεχομένου αυτού. Το www.harena.gr δεν εγγυάται την αδιάλειπτη και χωρίς σφάλματα λειτουργία της ιστοσελίδας. Οι παραπάνω περιορισμοί δεν ισχύουν στην περίπτωση που η απώλεια προκλήθηκε εξ αιτίας απάτης ή δόλου από πλευράς μας.